14 st
hela grillade, inlagda paprikor, (finns på burk)
12 dl
ricotta, (eller annan färskost)Så här gör du Vispa ihop ägg, mjölk, hackade örter, parmesan samt salt och svartpeppar. Värm upp en stekpanna med smör och rapsolja. Häll i hälften av omelettsmeten i pannan. Rör försiktigt i smeten den första minuten, låt sen omeletten grädda färdigt på låg värme tills den stannat och fått en fin stekyta på undersidan. Det tar cirka 8–10 minuter. Stjälp upp omeletten på en tallrik och grädda sedan ytterligare en omelett av smeten som är kvar. Dela baguetterna på hälften. Strimla paprikan grovt. Bred rikligt med ricotta på baguetternas bottenhalvor. Dela omeletterna på mitten och lägg en halva på varje baguette (vik eventuellt dubbelt). Toppa med grovstrimlad paprika samt lite flingsalt och svartpeppar. Lägg på baguetternas överdelar. Spara recept Kommentera Skriv ut Dela E-post Pinna 4
Skär majskolvarna i tre bitar och stek dem i en grillpanna med lite olivolja. Häll ut det mesta av marinaden från paprikanoch tillsätt paprikanoch blanda runt
Placera de grilladebaguetterna på en tallrik och toppa med jordgubbsröran. En varm, krispig frukostbaguettemed bakad brie är klar på några minuter och går att toppa med det du gillar (eller har hemma)
Ta ut paprikanoch lägg upp på fat och droppa över balsamvinäger, pinjenötter (rosta dem gärna i en stekpanna innan) samt toppa med sköljd ruccolasallad
Klicka på vispad ricotta, toppa medgrillad frukt, pistagenötter och ringla över honung. Dela aprikoser på hälften eller skär persika i klyftor och grilla några minuter på båda sidor så de mjuknar och får färg
Skär majskolvarna i tre bitar och stek dem i en grillpanna med lite olivolja. Häll ut det mesta av marinaden från paprikanoch tillsätt paprikanoch blanda runt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.