Marängbotten. Vispa äggvitorna i en bunke. Tillsätt socker och fortsätt vispa. Häll i vårgårdariset. Bred ut blandningen på ett bakplåtspapper i långpannan
Jag tycker om att överraska med något hembakat när jag är bortbjuden. I mån av tid givetvis. Både jag och mina nära vänner är rätt spontana, träffas då det finns någon minut över och det behöver inte vara avancerat runt oss
Hej och välkomna till min blogg. Jag heter Madelene och är 24 år, jag bor tillsammans med min familj bestående av sambo B, vår dotter Ena som är född i oktober 2012 och vårt senaste tillskott Edin som föddes i April -14
Här kommer receptet på tårtan jag gjorde till Inga-Lisas 1-års kalas. Jag fyllde min tårta med hallon/blåbär/grädde och garnerade med kokosflarn och krossad mandel… såhär i efterhand önskar jag att det hade funnits färska jordgubbar i affären som jag kunde ha garnerat med för det hade nog verkligen lyft den här tårtan
Bred ut massan på smort bakplåtspapper. Denna smarriga tårta bjöd Theres oss på då vi var hemma hos dem sist, hade aldrig ätit nån liknande innan och denna var verkligen supergod
Smält den vita chokladen över vattenbad. En tårta med citronbottnar, fylld med passionscurd och hallonmousse och slutligen täckt med en underbar vit chokladfrosting
Med glass eller grädde till blir den här Snickerskladdkakan till en underbar dessert,. Använd en tunn, vass kniv och dra försiktigt runt kanten på kakan INNAN du försöker öppna den löstagbara kanten på formen
)1 påse maränger150 gr mandelspån rostas i het stekpanna6 dl vispgrädde vispas4 äggvitor vispas med 1 msk socker4 äggulor vispas med 1 msk socker1 burk Nutella kan smältas i vattenbad till rinnande konsistensBlanda äggvitor, äggulor, grädde, Nutella och mandelspån. )1 påse maränger150 gr mandelspån rostas i het stekpanna6 dl vispgrädde vispas4 äggvitor vispas med 1 msk socker4 äggulor vispas med 1 msk socker1 burk Nutella kan smältas i vattenbad till rinnande konsistensBlanda äggvitor, äggulor, grädde, Nutella och mandelspån
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.