Sätt formen i nedre delen av ugnen och rosta i cirka 25 minuter, eller tills potatisen är mjuk, rör om 2-3 gånger under tiden. 600-700 g fläskfilé. 3-4 msk olivolja
Sätt formen i nedre delen av ugnen och rosta i cirka 25 minuter, eller tills potatisen är mjuk, rör om 2-3 gånger under tiden. Spara recept Skriv ut Dela E-post Pinna Kommentera 2 600-700 g fläskfilé. 3-4 msk olivolja
Servera fläskfilén i sin sås och servera med de rostade rotfrukterna. Putsa fläskfilén och skär i ca 2,5 cm tjocka skivor. Lägg tillbaka fläskfilén och ev köttsaft i pannan och låt koka med i ca 3 minuter. 700 g fläskfilé. 700 g fläskfilé smör och neutral olja att steka i salt och peppar
Ett recept jag tycker alla borde testa att göra någon gång. 600-800 g fläskfilebit (en hel korv). 1-2 vitlöksklyftor. Ställ in i ugnen ca 20-25 min. 600-800 g fläskfilebit (en hel korv). 1-2 vitlöksklyftor salt o peppar
Fläskfilé. Salta, peppra och bryn fläskfilén i smör. När risotton är krämig med lite tuggmotstånd, efter ca 25-30 minuter, rör ner osten så den får smälta ner och smaka eventuellt av med salt. 600 g fläskfilé. 300 g körsbärs- eller plommontomat på kvist. 3 dl arborioris (avorio- eller carnaroliris fungerar också bra). 5-7 dl grönsaksbuljong av tärning, kokhet. 5-1 krm salt. 600 g fläskfilé 1 tsk salt 1 krm peppar smör till stekning 300 g körsbärs- eller plommontomat på kvist 2 msk olja. Risotto 1 st gul lök, hackad 0,5 dl olivolja 3 dl arborioris (avorio- eller carnaroliris fungerar också bra) 2 dl vitt vin 5-7 dl grönsaksbuljong av tärning, kokhet 100 g getost, smulad Salt, ev 1 knippe sparris, i munsbitar olja till stekning. 5-1 krm salt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.