1 blandad
salladSätt ugnen på 225 grader. Blanda färsen med salt, peppar, ägg, potatismjöl och mjölk. Smaksätt med tomatpuré, oregano och lökpulver. Rör samman till en smidig färs.
1 Forma
färsen till avlånga rullader. Linda en skiva bacon runt varje och lägg dem i en smord ugnsfast form. Stek dem i mitten av ugnen i cirka 20 minuter.
1 Mixa
soltorkade tomater med yoghurt, majonnäs, senap, parmesanost till en slät sås. Smaka av med salt och peppar.
1 Potatismos:
Skala 800 gram mjölig potatis och koka dem mjuka i lättsaltat vatten i cirka 20 minuter. Häll av vattnet och stöt potatisen med en ballongvisp och tillsätt 2 matskedar smör. Späd med 1–1 ½ dl het mjölk och vispa moset fluffigt. Smaka av med salt och nymald vitpeppar.
1 Servera
baconrulladerna med potatismos och blandad sallad.
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.