Baconrullade järpar med gazpachosås och rotsaksfräs
Hemma på min gata
Hemma på min gata
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Baconrullade lammjärpar med gazpachosås och fräst höstmix.
  • Baconrullade lammjärpar med gazpachosås och fräst höstmix (4 personer)
  • Baconrullade lammjärpar
  • 600 g lammfärs/blandfärs (vi tog 400 g nötfärs & 200 g lammfärs)
  • 0,5 dl rött vin
  • 2 msk koncentrerad kalvfond
  • 2 tsk kummin
  • 1 tsk paprikapulver
  • 1 tsk sambal oelek
  • 0,5 tsk salt
  • 8 skivor bacon
  • Sätt ugnen på 225 grader Blanda färsen med allt utom bacon och forma till åtta avlånga järpar. Rulla in varje i en baconskiva. Lägg i en ungsfast form och stek i övre delen av ugnen ca 15-20 minuter
  • Gazpachosås
  • 2 tomater 0,5 st gul lök
  • 0,5 st röd paprika
  • 2 vitlöksklyftor 1 msk olja
  • 1 msk rödvinsvinäger
  • 2 krm salt
  • 1 krm svartpeppar
  • Tabasco efter smak
  • Fräst höstmix
  • 4-5 morötter 400 g savoykål
  • 200 g skogschampinjoner
  • 3 msk smör

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.