Anna var hemma och vi lagade och stökade tillsammans och det här blev gott tyckte vi. Paprikorna började se lite trötta ut men håll i er vad pigga dom blev när dom fick sällskap av svamp och
Denna gång fick soltorkade tomater, champinjoner, squash ochpaprika samsas i grytan. De soltorkade tomaterna plockade jag från en av byttorna med marinerade grönsaker och tillbehör, där man hittar marinerade vitlöksklyftor, oliver, kronärtskoka m
Häll i tomat och småkoka ihop på medelvärme. Fräs lök, vitlökochpaprika lätt i ghee. Blanda ner kokt skivad okra, basilika, salt, peppar och citronsaft
Det räcker fint medpaprikaochlök men champinjoner skulle nog passa fint också. Fräs paprikan lite snabbt i smör och blanda i grytan så att den får puttra med ungefär fem minuter på slutet, när köttet börjar bli klart
Krydda med salt och peppar. Resultatet blev en pasta med kycklingfilé med en massa goa grejer i. Skär paprikan, lökenoch de soltorkade tomaterna i bitar
När min man hörde att jag hade gjort pizza när han var borta på sin konferens blev han lite avundsjuk så jag passade på att göra ytterligare en långpannepizza igår till middag för att göra honom glad =) Den här gången blev det en pizza med pesto, rökt skinka, champinjoner, lök, tomatsås och ost och den blev hur god som helst
salt och svartpeppar. 2 röda paprikor, delade och urkärnade. 1 gul lök, i klyftor. 6 vitlöksklyftor. 0,5 msk rökt paprikapulver. 800 g fläskkarré i bit 4 msk olivolja till stekning 2 röda paprikor, delade och urkärnade 2 tomater, i klyftor 1 gul lök, i klyftor 6 vitlöksklyftor 4 råa chorizokorvar salt och svartpeppar 0,5 msk rökt paprikapulver 3 dl vitt vin 6 dl kycklingbuljong 2 dl rundkornigt ris, arborio eller carnaroli
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.