I med baconet och på med svartpeppar. Servera gärna med en god sallad. Snabblagad och mumsig. Vrid några varv med pepparkvarnen och resten av parmesanen
Tre varianter av tomat puttrar i grädde och sedan kompletteras såsen med kapris, majsoch ruccola. babyspenat, ruccola ochkörsbärstomater som jag ringlat lite olivolja och balsamico över, samt kryddat med svartpeppar och flingsalt
Klyfta tomatoch lök och blanda medmajs. Dessutom håller den ju längre i kylskåpet än tex isbergssallas, så då kan man göra denna sallad och ha till alla måltider i veckan
Blanda dem med havregrynen. Mixa soltorkade tomateroch rödlök (eller hacka fint). Jag brukar använda allsköns rester och mixa ner i biffsmetarna, men den här gången fanns det inte mycket mer än majsoch rödlök i kylen
4 400 g sejfilé 900 g potatis Sås 1 burk kräftstjärtar i lake (à 360 g) 1 gul lök 1 msk olja 1 1/2 dl lag från kräftor 2 1/2 dl mellangrädde 1 msk majsstärkelse (Maizena) 4 tomater 2 msk hackad dill 1 citron salt och peppar Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.