Har precis tittat färdigt på veckans melodifestival, ingen jättehöjdare kanske. Mina favoriter var Hanna Lindblad och Pauline, helt klart mest drag i dem och snyggast framträdanden, men Hanna gick ju inte ens till andra chansen… Idag gjorde jag ett litet experiment som blev riktigt lyckat
Gårkvällens middag blev en inlindad fläskfilé med diverse kryddgrönt och kryddor. Receptet har vi haft länge, gjort några gånger och sen har det fallit i glömska
Sätt ugnen på 225°. Lägg kycklinglårfiléerna på ett smörpapper. Platta ut dem. Salta och peppra lätt. Lägg 1 tsk färskost på varje filé och rulla ihop dem
Så här gör du. Lägg kycklinglårfiléerna på ett smörpapper. Platta ut dem. Salta och peppra lätt. Lägg en tesked färskost på varje filé och rulla ihop dem
Förra helgen bakade jag en sats med korvbröd, perfekt till korvgrillningen. De korvbröd som blev över la jag i frysen så att jag kan ta fram dem när det är dags för en äventyrsdag
Baconlindad sparris. Igår år vi stekt lax med hollandaisesås och baconlindad sparris. Jag tycker om sparris med jag har aldrig lindad bacon runt tidigare
Baconlindad halloumi. Här är en av tapasrätterna vi åt i lördags, nämligen baconlindad halloumi. Jättegoda och perfekt att ha när man vill servera smårätter och plock
Så här gör du. 40 minuter. Lägg kycklinglårfiléerna på ett smörpapper. Platta ut dem. Salta och peppra lätt. Lägg en tesked färskost på varje filé och rulla ihop dem
Fläskfilé stod på menyn ikväll. Jag visste bara inte vad jag skulle göra med den, men efter lite letande hittade jag det här supergoda receptet hos Matplatsen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.