Förvärm ugnen till 175 grader. Kyclkingfiléerna ska skäras en skåra i från sidan, inte helt igenom men så att mozzarellan, peston, löken och creme bonjouren kan stoppas i
Godkänd kyckling. Enligt mina barn så äter vi ALLTID kyckling. Stackarna. Detta innebär att jag jämt jagar goda recept på kyckling eftersom det verkligen kan göras på en miljon olika sätt
Idag var en riktig segdag. Det kan ha att göra med gårdagens mingel med supersköna Åse med vänner eller så var det kuskandet runt i bil medan solen gassade
Jag var riktigt sugen på kyckling efter 2 veckor i Italien utan en enda kycklingbit och hade ganska mycket bacon hemma så vi passade på att lyxa till kyllingen lite på lördagkvällen
Jag blev bjuden på ostbricka hos en kompis och en av ostarna som det bjöds på var Gruyère. Jag blev helt såld på denna läckerbit och tänkte att den osten måste jag köpa
. Dagens receptet är baconlindade kycklingfiléer med gorgonzola och salami. Själv är jag inte speciellt förtjust i gorgonzola så därför fyllde jag min kycklingfilé med pesto och salami
Har precis tittat färdigt på veckans melodifestival, ingen jättehöjdare kanske. Mina favoriter var Hanna Lindblad och Pauline, helt klart mest drag i dem och snyggast framträdanden, men Hanna gick ju inte ens till andra chansen… Idag gjorde jag ett litet experiment som blev riktigt lyckat
Gårkvällens middag blev en inlindad fläskfilé med diverse kryddgrönt och kryddor. Receptet har vi haft länge, gjort några gånger och sen har det fallit i glömska
Sätt ugnen på 225°. Lägg kycklinglårfiléerna på ett smörpapper. Platta ut dem. Salta och peppra lätt. Lägg 1 tsk färskost på varje filé och rulla ihop dem
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.