Ingredienser Portioner. 4 400 g köttfärs 1 tsk salt 1 krm svartpeppar 1 1/2 msk potatismjöl 1 dl mjölk 1 burk krossade tomater (à 400 g) 1 dl mellangrädde 1 tsk soja smör till stekning Till servering basilika eller persilja hackad rödlök oliver pasta, couscous eller potatis Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Häll tomatsåsen över färsbiffarna i ugnsformen och toppa med riven ost. Färsbiffar på enklast möjliga vis, bara att platta ut hela paketet i stekpannan och steka som en enda stor biff och sedan dela i bitar innan gratineringen
Då blev det färsbiffar från frysen medtomatsås som blev över i förra veckan. Servera till färsbiffar eller bacon, ägg och stekta tomater till en riktigt maffig brunch
Servera med klyftpotatis eller ris,. Tomatsåsen. Tomatsås. Skär fetaosten i fina tärningar. Blanda ihop köttfärsen, pressad vitlök, timjan, salt och peppar
Nog för att mina barn föredrar den hederliga köttfärsbiffen med potatis och brunsås. men ibland tycker jag det är kul att göra en annan variant, då brukar jag göra denna, med b la krossad
baconlindad kycklingfilé med ugnsstekt potatis. Och den här kycklingen går ju att variera hur mycket som helst beroende på vad man stoppar i, t ex med färska kryddor eller olika ostar
Nu är jag dock tillbaka för att bjuda er på ett vardagsvänligt recept på färsbiffar. Jag hoppas att ni haft både en bra jul och en bra start på det nya året, för mycket har hunnit hända sedan jag sist delade med mig av något recept här på bloggen
Kommentarer
herdenborg
Finns det någon beskrivning på detta recept ??
Logga in eller Registrera för att kommentera.