Rör ihop bacontärningarna med kantarellosten och fyll filéerna. Vik ihop och krydda med vitpeppar. Det behövs inget salt, baconet ger tillräckligt med sälta
Mat & recept Älgfärsbiffarmedkantarellsås och kokt potatis. Låt stå medan du skalar potatisen. Under tiden blandar du färs, ägg och senap med ströbrödsblandningen
Nämligen älgfärsbiffarmed grönmögelost, trattkantarellsås, rårördalingon och bönor. Inlägget Älgfärsbiffarmed grönmögelost och kantarellsås publicerades ursprungligen på Delikatessboxen
Älgfärsbiffarmedkantarellsås, potatismos och rårörda lingenOrsaken var helt enkelt att jag hade potatis kvar i kylen som behövde ätas upp och en skvätt grädde som också var på väg att gå ut
baconlindad kycklingfilé med ugnsstekt potatis. Och den här kycklingen går ju att variera hur mycket som helst beroende på vad man stoppar i, t ex med färska kryddor eller olika ostar
Hacka de soltorkade tomaterna och blanda dem med philadelphiaosten. Smaka av med salt och peppar. Fyll kycklingfiléerna med blandningen och linda sedan bacon runt om dem
Skär kycklingfiléerna på längden och krydda dem runt om med salt, peppar och grillkrydda. Igår så lagade jag baconlindad kycklingfilé och till den hade vi ugnsrostade rotfrukter
Skala och skär potatis och gul lök i skivor, gärna i matberedare med skärskiva. Blanda med pressad vitlökklyfta,turkisk yoghurt el avrunnen naturell yoghurt
Krydda laxfiléerna med örtsalt och peppar. Toppa med färsk timjan. Servera med couscous och sallad. En mycket god fiskrätt med många smaker♥Du behöver4 portioner4 laxfiléerÖrtsaltPeppar1 burk philadelphia vitlök och örter1 kruka färsk timjan. In med laxfiléerna i ugnen i 20 minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.