Platta till mozzarellabollarna med fingrarna och stoppa in tre i varje filé. Kyclkingfiléerna ska skäras en skåra i från sidan, inte helt igenom men så att mozzarellan, peston, löken och creme bonjouren kan stoppas i
Får jag då lov att rekommendera en med salami, pestoochmozarella. (Fyll andra halvan med valfri fyllning eller dubblera mängden ovan och täck hela långpannan)
baconlindad kycklingfilé med ugnsstekt potatis. Och den här kycklingen går ju att variera hur mycket som helst beroende på vad man stoppar i, t ex med färska kryddor eller olika ostar
Hacka de soltorkade tomaterna och blanda dem med philadelphiaosten. Smaka av med salt och peppar. Fyll kycklingfiléerna med blandningen och linda sedan bacon runt om dem
Krydda laxfiléerna med örtsalt och peppar. Toppa med färsk timjan. Servera med couscous och sallad. En mycket god fiskrätt med många smaker♥Du behöver4 portioner4 laxfiléerÖrtsaltPeppar1 burk philadelphia vitlök och örter1 kruka färsk timjan. In med laxfiléerna i ugnen i 20 minuter
Barnen är uppväxta medpestooch det finns så många olika slags maträtter man kan göra medpesto. När kycklingen börjar få färg, häll i grädde, parmesan ochpesto
Rör ihop pestonmed majonnäs och pressad citron. Nu har vi dock både nytt bord och nya stolar, stolar som är skinnbeklädda dessutom ochmed andra ord mycket mjukare och skönare
Tryck till lite lätt i mitten längs med alltihop och lägg i fyllningen. rejät med persilja. Som när man längtar något riktigt mycket och det blir så lyckat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.