12 små potatisar, grovrivna. 12 små potatisar, grovrivna 1 gul lök, grovriven 1 vitlöksklyfta, grovriven 1 äggula 100 g riven Västerbottensost 2 ½ dl vispgrädde Salt Peppar
Baconlindade biffar. Krossad potatis är faktiskt ett väldigt bra påhitt. //Malin Baconlindade biffar. Koka potatisen och lägg därefter på bakplåtspapper på plåt
Skiva potatisen (med tvättat skal) ca ½ cm skivor. 10 potatisar. Hetta upp ca 3 msk olja i en stekpanna och fräs potatisskivorna tills de blivit mjuka (det skall dock vara lite motstånd i potatisen). 10 potatisar 3 tsk grillkrydda
Linda en halv baconskiva runt varje potatis. Vänd potatisarna någon gång under tiden. Lägg potatisarna på en plåt med bakplåtspapper och tillaga i ugnen tills baconet fått fin färg, ca 20 minuter. 16 st kokta färskpotatisar
Dela potatisen i mindre bitar och lägg i en ugnsform. Kycklingrullarna4 kycklingfiléer½ kruka färsk basilikarivet skal från en citron50 g västerbottensost1 pkt baconsalt och pepparUgnsbakad potatis500 g potatis3 msk olivolja1 tsk timjanPersiljesmör75 g smör2 msk hackad persilja1 riven vitlöksklyftasalt och svartpepparGör så här
Baconlindad sparris, också ett måste och olika aromsmör. Jag gjorde även ett annorlunda tillbehör av sockerstekt potatis – det bara måste ni testa, blir supergott till just grillat med det lite söta som bryter av
Tvätta och halvera delikatesspotatisar som placeras i en ugnssäker form. Speciellt potatisarna, de skulle jag kunna äta som godis och känns som något vi äter mycket av på sommaren
Jag serverade med klyftpotatis. Om ni inte vet vad ni ska äta till helgen så kan jag rekommendera denna smarriga rätt som jag hittade på nätet för länge sedan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.