Blanda i riven ost (gärna Västerbotten) ochpesto. Servera t e x med Hasselbackspotatis, grönpepparsås och grillad tomat (tomaten kan läggas i samtidigt som filén i formen)
Lägg en skiva parmesanost på varje filé, en msk pestooch två soltorkade tomater. Dela kycklingen, på längden ( inte riktigt helt igenom), salta och peppra lite grand
Lägg på två skivor mozarella och rulla ihop allt till en rulle. Höj sedan temperaturen till max och slå på grillen några minuter så att baconet får färg
Gör ett snitt längs med kycklingfiléerna så det blir som en ficka i. Mina favoriter var Hanna Lindblad och Pauline, helt klart mest drag i dem och snyggast framträdanden, men Hanna gick ju inte ens till andra chansen… Idag gjorde jag ett litet experiment som blev riktigt lyckat
Krydda laxfiléerna med örtsalt och peppar. Servera med couscous och sallad. En mycket god fiskrätt med många smaker♥Du behöver4 portioner4 laxfiléerÖrtsaltPeppar1 burk philadelphia vitlök och örter1 kruka färsk timjan
Snabb pestosås. Ska jag använda sverigesvenskt-språk och skriva FLÄSKFILÉ i receptet eller ska jag köra med mitt eget modersmål, finlandssvenska, och använda GRISINNERFILÉ
Tyvärr, den tiden har inte funnits och jag har just nu fullt upp med nya jobbet. Tänkte ta ett inlägg så fort jag får tid i helgen och avhandla min syn på det här med nyårslöften, mål och vad jag har för förhoppningar på det kommande året
Skär en påse kycklingfiléer i lagomt stora portionsbitar. Salta och peppra. Stek dom i stekpanna tills dom fått lite färg och lägg dom sedan i en ugnsform
De här prosciuottolindade kycklingfiléerna fyllda med pestooch mozzarella har inget på grillen att göra utan ska stekas i pannan så att det blir fin färg runt om
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.