Jag lade upp allt på ett stort runt fat, fetan i mitten och dadlarna runtom med varsin tandpetare i. Desserten gjorde jag redan på onsdagskvällen, så den var klar
Bryn kycklingen runt om i en stekpanna med smör. Lägg en klick färskost på varje kycklingskiva. Krydda med salt, peppar och rosmarin och häll i en ugnsfast form
Vira en baconskiva runt kanten på varje. Fäst med tandpetare. Pensla korvskivorna med lite matolja. Lägg dem i en kastrull tillsammans med grädde, buljongtärning och pesto
Kokt, kall/avsvalnad potatis med skalet på, så många du tror ni äter. De går dessutom jättebra att förbereda långt innan, perfekt när man är många med andra ord
Till detta serverade jag morotsris jag tog två morötter som jag skar i små bitar och en halv rödlök går lika bra med gul lök, hackade upp den med och surrade det i lite smör i en gryta,
Middagen bestod av grillad fläskfilé som var fylld med marinerade vitlöksklyftor och sedan baconlindad, grillad gul lök, rostad färskpotatis, coleslaw och en grym sås
Rör ut gelatinet med lite av hallonblandningen och häll det i en fin stråle ner i resten. Ta upp gelatinbladen och smält dem på svag värme i en liten kastrull
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.