Baconlindad kycklingfile
mittkok.expressen.se
mittkok.expressen.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 600 g kycklingfiléer
  • 11 pkt Bacon
  • 13 dl matlagningsgrädde
  • 11/2 st kycklingbuljong
  • 11 st grön paprika strimlad
  • 11 st röd paprika strimlad
  • 1 Salt
  • 1 svartpeppar
  • 1 paprikakryddaSätt på ugnen på 220 grader.
  • 1 Dela kycklingfiléerna och linda in dem i varsin baconskiva. Krydda med salt, peppar och paprikakrydda. Strimla paprikorna efter att kärnhuset tagits ur.
  • 1 Bryn hastigt kycklingfiléerna så de får färg och lägg dem sedan i en ugnssäker form. Fräs sedan paprikastrimlorna och lägg dem sedan över kycklingfiléerna.
  • 1 Häll grädden och buljongtärningen i pannan och låt koka upp. Smaka av med salt, peppar och paprikakrydda. Häll grädden även kycklingen och ställ mitt i ugnen i ca 20 minuter.
  • 1 Servera med kokt ris och en god sallad.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.