1 Dela
kycklingfiléerna och linda in dem i varsin baconskiva. Krydda med salt, peppar och paprikakrydda. Strimla paprikorna efter att kärnhuset tagits ur.
1 Bryn
hastigt kycklingfiléerna så de får färg och lägg dem sedan i en ugnssäker form. Fräs sedan paprikastrimlorna och lägg dem sedan över kycklingfiléerna.
1 Häll
grädden och buljongtärningen i pannan och låt koka upp. Smaka av med salt, peppar och paprikakrydda. Häll grädden även kycklingen och ställ mitt i ugnen i ca 20 minuter.
-)Fredagstipset idag blir vad vi själva åt förra fredagen, Baconlindad ostfylld kycklingfilé. Hej där härliga fredag och alla ni läsareGårdagens förmiddag försvann i ett rasande tempo, men idag är det härlig ledig för mig
Baconlindad pestofylld kycklingfilé. Brukar ni kolla på YouTube. Det brukar inte jag, men jag har förstått att man kan lära sig både det ena och andra där, och allt kanske inte bara är av godo
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.