Baconlindad kycklingfilé med hemgjorda klyftpotatis.
frits.nilsson
frits.nilsson

Baconlindad kycklingfilé med hemgjorda klyftpotatis.

  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 4 1 röster

Ingredienser

  • 175 grader
  • 30 minuter

Beskrivning

    Skala och klyfta potatisen.
    Koka dom i 3 minuter.

    Lägg upp baconskivorna i en ugnsfast form.
    Pensla baconskivorna med uppvispat ägg. Krydda med vitlök & örter och peppar.

    Lägg på kycklingfilén och pensla den med uppvispat ägg och krydda.

    Vik över baconskivorna och pensla med ägget och krydda.

    Lägg klyftpotatisen i den ugnsfasta formen. Häll på olivolja och krydda med vitlök & örter och mejram. Rör runt så att kryddor och olivolja blandas.

    Sätt in formen i varmluftsugn på 175 grader i 30 minuter.

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.