ca 2-4 msk olivolja ca 400-500 g kycklinglårfilé 0,5-1 tsk salt 0,5-1 tsk chilipeppar 1 tsk paprikapulver 1 krm svartpeppar 1-2 krm vitlökspulver eller 1-2 klyftor vitlök ca 500-600 g wokgrönsaker
Skär en skåra/ficka längs medkycklingfiléernaoch peta in fyllningen. Helstekta små potatisar passar toppen till men allt blir ännu bättre med frasig kapris ochrostade tomater
I kylskåpet hade jag bara "gamla" potatisaroch inte kände jag för att åka till affären och handla så det fick bli kraschad potatis till kolgrillad entrecôte som serverades med gräddstekta färska kantareller också
Skala och skär potatisen grovt, koka den mjuk i saltat vatten. Skala och hacka vitlöken grovt. Det är lätt i att man hamnar i ett ekorrhjul när det gäller vilken sorts potatisrätt man serverar till middagen vare sig det är till vardags eller fest tycker jag
Baconlindad pestofylld kycklingfilé. Fyll kycklingfiléernamed pesto. ) men häromdagen kom dottern och hade förslag på en rätt hon sett någon göra på YouTube, och visst det kunde vi ju testa, nämligen pestofyllda kycklingfiléer
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.