Lagat & ätit kyckling med bambuskott och champinjoner och stoppat frysen full med matlådor. Hej på Er. På mitt förra jobb och även nu i skolan så går vi ut och lunchar titt som tätt
Kyckling har en benägenhet att bli lite torr på grillen, men inte det här receptet. Jag måste bara tipsa om den här helt otroligt saftiga och goda kycklingen, som vi åt häromdagen
Sedan skär du kycklingen i önskad storlek (inte för stora) och linda. 5st kycklingfiléer2 pkt bacon3 dl grädde1 dl creme fraiche3½ msk balsamvinäger2 msk kycklingfond2 vitlöksklyftor Japansk soyasvartpeppar Gör såhär. Sätt ugnen på 225 grader. 5st kycklingfiléer. 2 msk kycklingfond
Dela kycklingen, på längden ( inte riktigt helt igenom), salta och peppra lite grand. Lägg en skiva parmesanost på varje filé, en msk pesto och två soltorkade tomater
Servera med försk timjan på. Skär ett snitt i kyckling o fyll med färskost. Den skrek skyn som blev över eftet kycklingen använder du till sås , tillsätt grädde , buljong , färsk timjan , salt o peppar
Skär kycklingen i bitar och stek den. 4 kycklingfiléer. 1 förp champinjoner, färska, 200 g 1 förp bambuskott, 200 g 4 kycklingfiléer 1 hönsbuljongtärning 2 msk mango chutney sweet 2 tsk sweet chili sås 2 dl vatten 0,5 dl apelsinjuice 100 g ananas i bitar 100 g cashewnötter 1 paprika, röd, i bitar 1 paprika, grön, i bitar 1 msk ketchup 1 krm salt 1 krm cayennepeppar maizena, ev
Lägg påkycklingfilén och smula över osten. Krydda kycklingen och bryn på båda sidor i 1 msk matfett så att den får fin färg. Häll på grädden och baka i 20 minuter. 4 st kycklingfiléer
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.