Baconlindad köttfärslimpa med salviasås och puré
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Köttfärslimpa500 g blandfärs 0,75 dl ströbröd 0,5 dl vatten 1 dl krossade tomater 1,5 tsk salt 0,5 dl is, krossad 0,5 gul lök, finhackad och fräst i smör 2 klyftor vitlök, finrivna 3 msk torkad salvia 2 förp bacon (à 140 g) 1 ägg svartpeppar, nymalen
  • 1 Salviasås1 kruka salvia, plockad, stjälkarna för sig och bladen strimlade 2 bananschalottenlökar 1 klyfta vitlök, skivad 3 msk dijonsenap 3 dl oxfond, utspädd 2 dl grädde salt peppar 1 rotselleri, skalad och skuren i grova bitar 2 dl grädde 2 dl mjölk 50 g smör salt peppar
  • 1 Till servering krasse saltgurka

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.