Skär halloumin i bitar efter tycke och smak. Häll i oljan i en tjockbottnad kastrull med höga kanter. Lägg sedan den friterade osten på ett fat med papper så oljan rinner av
I senaste Smakboxen följde det med salta brödpinnar. Till plocket med syrrans familj gjorde jag dem ännu smarrigare genom att bre vitlöksost på toppen och linda parmaskinka runt
Smaka av med salt och peppar. Lägg svamphattarna upp och ner i en ugnsform smord med lite olja. 6 medelstora champinjoner - ca 150 gram - som kastanjechampinjon, skogschampinjon eller vanlig champinjon
Ingredienser Portioner. 8 bufféportioner 8 ägg Oströra 1/2 liten rödlök 1/2 citron 1 msk dill 2 dl handskalade räkor i lake 1 dl riven lagrad ost 3 msk crème fraiche 3 msk majonnäs salt och svartpeppar Till garnering mâchesallad eller dill Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3- 80 g Mer info Ladda kupong
Ännu en dag med underbart väder, känns som en sommardag, fast det fortfarande är mars månad. Vid gårdagens grillning så grillade vi baconlindadhalloumi som tillbehör
Skär halloumin i stavar och linda in varje stav i en baconskiva, fäst med tandpetare. allt vatten leverantören impregnerat köttet med för att öka nettovikt & bruttovinst
baconlindad kycklingfilé med ugnsstekt potatis. Och den här kycklingen går ju att variera hur mycket som helst beroende på vad man stoppar i, t ex med färska kryddor eller olika ostar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.