Här ville jag ha en riktigt krämig pasta med massor av sås och smak så det föll för fläskfilépanna som jag kryddade upp med lök, vitlök och massor av små, färska champinjoner
Skär köttet i tärningar, 3x3 cm. Skala och klyfta löken. Koka upp vatten, öl, fond och lök i en gryta. Låt grytan koka och lägg ner köttet lite i taget så att buljongen kokar hela tiden
Blanda till kryddblandningen. Lägg spjället i en långpanna eller ugnssäker form med bensidan upp. Bred på hälften av kryddblandningen och stek i nedre delen av ugnen i ca 30 min
Putsa fläskfilén och salta och peppra den lätt. 2 st fläskfilé. Vira baconskivorna runtom. Stek köttet vackert gyllene runtom och lägg det i en eldfast form
Fräs färsen smulig i smör. Skala och tärna potatisen, och skala och hacka löken. Lägg ner potatisen och löken i färsen och späd med krossade tomater, vatten och buljongtärningar
600 g fläskfilé. Putsa köttet och salta och peppra. Linda bacon runt filén. Bryn köttet runt om i smör i stekpanna och låt steka på svag värme i 10 minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.