Till middag idag blev det kycklingfilé medfetaostoch basilika. De är väldigt duktiga på att gå så det blev en tur i svampskogen och vi fick med oss några liter hem…kul att visa M&M vad man skall plocka och hur man gör
Servera med potatis och sallad. Otroligt god sås och superenkel att göra. Salta och peppra kycklingen. Bryn dem i smör och olja i en stekpanna på båda sidor
Även innan jag kom med i gruppen var det knykalas som gällde vid sammankomsterna, men genom att jag ofta tar med mig något jag lagat har de andra också börjat laga mat och baka till sammankomsterna
Tina och skiva/strimla kycklingfilén och lägg i en smord ugnsfast form. Blanda samman crème fraiche, matlagningsgrädden, soyan, sambal oelek och häll över kycklingen
Skär en ficka längs med filéerna och vik isär. Servera med eller utan kolhydrater. Att fylla och linda in kycklingfiléer i skinka är ju knappast något nytt, men det tål att varieras och upprepas - i det OÄNDLIGA som man så ofta säger
Ikväll med blev det en kycklingfilé fylld med ädelost och inlindad i bacon. Eftersom det finns så dåligt med tid på vardagarna står matlagning högt på listan på favoritsysselsättningarna på helgen
Underbart, nu tinar det med raketfart. Stora sjöar här och var. Hamburgare med bröd (Hanna kvällsjobb). Ja, två av fem kvällspass avklarade, imorgon tredje och sen de två sista i helgen
De här prosciuottolindade kycklingfiléerna fyllda med pesto och mozzarella har inget på grillen att göra utan ska stekas i pannan så att det blir fin färg runt om
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.