Börja med att skära ett snitt i kycklingen och kläm in en stor bit ädelost. Krydda med salt, kycklingkrydda och paprikapulver och linda sedan in varje kyckling i bacon
skär ett djupt jack i kycklingfilen, fyll med mozarell, linda sedan 1 bacon bit runt hela filen, lägg i en ungsfaft form, pepra och salta efter behagvispa ihop cream frash och grädde salta och pepra efter smak, pressa i 2 vitlöksklyftor, häll smeten runt kyckingen. ställ in i ugnen 250 grader i 40 minserveras med ris och en god sallad. ställ in i ugnen 250 grader i 40 minserveras med ris och en god sallad
Lägg frysta kycklingfiléer i marinaden på kvällen och låt de tina och marineras i kylen till dagen därpå så är det bara att stoppa de i ugnen när man kommer hem från jobbet
baconlindad kycklingfilémed ugnsstekt potatis. Och den här kycklingen går ju att variera hur mycket som helst beroende på vad man stoppar i, t ex med färska kryddor eller olika ostar
Mat i ugn blev ledorden och jag bestämde mig för att göra en plåt fylld med parmalindad kycklingfilé som jag fyllde med parmesanost och färsk oregano, potatis, palsternacka, röd lök och svamp
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.