Strimla och stek kycklingfiléerna, alternativt dela den grillade kycklingen i mindre bitar. 4-5 kycklingfiléer eller en grillad kyckling. 1Skär paprikan i mindre bitar och låt den fräsa med kycklingfiléerna
3-4 kycklingfiléer. Börja med att skära ett snitt i kycklingen och kläm in en stor bit ädelost. Krydda med salt, kycklingkrydda och paprikapulver och linda sedan in varje kyckling i bacon
2 st kycklingfiléer1 pkt bacon1 dl soltorkade tomater1/2 pkt fetaost1 dl oliverDela kycklingfiléerna så det blir som en över -och en underdel (skär ej igenom)Hacka soltorkade tomaterna, oliverna och smula sönder fetaostenLägg emellan filésidorna, salta o peppraLinda baconskivorna runt filéen och fäst den sista tampen med en tandpetareBryn filéerna i panna så de får färgStäll in i ugnen i ca 17 minKLART. 2 st kycklingfiléer
Baconinlindad och fylld kycklingfilé med råstekt sötpotatis. Skär ett snitt i varje kycklingfilé. Linda två skivor bacon runt varje kycklingfilé för att hålla fyllningen på plats
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.