Servera med råstekt potatiskaka och svampsås. 4 skivor rökt skinka. 8 ost skivor t ex lagrad grevé eller Prästost. 4 skinkschnitzlar ca 150 g styck Salt Peppar 2 msk fransk senap, ljus Smör och olja, till stekning Fyllning 4 skivor rökt skinka 8 ost skivor t ex lagrad grevé eller Prästost Créme Bonjour Gräslök 100 g Panering 1 dl vetemjöl 2 uppvispade ägg 1 dl ströbröd 2 tsk persilja
Kycklingfiléfylldmedost, citron och dragon och sen inlindad i lufttorkad skinka ala Jamie Oliver. Börja med att skära kycklingen så att det går att fylla den (se bild längre ner)
Min man hade lagat fyllda parmesanpanerade schnitzlar medost och skinka. Sedan blev det gymmet, jag hade med mig min minsta som tycker det är så kul att följa med mig dit, det är hon som är fotografen
Mat måste man ju ha så äta måste man ju och det har vi gjort "hehe" och gott har vi smaskat i oss också i helgen i lördags gjorde jag och min man fylld lövbiff med creme bonjour färskostmed soltorkade tomater, rökt skinka och cheddarost till detta serverade vi potatismos smaksatt med örter, vitlök och parmesanost och smarriga och varma cocktailtomater
Droppa generöst den extra fina olivoljan över fyllningen och krydda med salt och peppar. riven ostblandning (cheddar, parmesan, mozarella, lite ädelost eller andra ostrester)
Blanda med gräddfil, ägg, salt, socker och det mesta av mjölet. Skär skinkskivorna mitt itu, lägg en halv skiva skinka och lite riven ost på varje degbit, rulla ihop så att spetsen kommer under sist
Använd färska lasagneplattor och lägg på hyvlad (medosthyvel) zucchini, ostskivor och rökt skinka. Lägg dom sen i en ugnsform med snittsidan uppåt med lite bechamelsås i botten
Man kan byta ut fyllningen medfetaost och tärnad salami istället, vilket också blir gott, då brukar jag strö lite tärnad feta och salami uppepå kycklingen också
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.