Gör röran genom att steka baconet, hacka skinkan och löken och blanda ihop alla ingredienser. Jag bjuder på en god röra att använda till att fylla baguetter med, bakad potatis eller helt sonika bara ha på mackan
Baconröran. Tillsätt den färska basilikan och rör ner baconet (Spara lite bacon till topping). Jag vill gärna ha en stor klick smör i bakpotatisen innan jag lägger på röran
Glutenfri pasta förstås - den här gången bönpasta av sojabönor - och till det en lättgjord, smakrik och grönsaksförstärkt röra på champinjoner, grönkål, brysselkål, oliver och bacon
Skär kycklingfilén i strimlor och baconen i bitar. Bryn kycklingen och baconet, salta och peppra. Lägg kyckling, champinjoner, ananasbitar och bacon i en ugnsfast form och häll blandningen över och strö på jordnötterna
Lägg blomkålen i botten på en gratängform och fördela bacon/lökröran ovanpå. Häll över oströran. Klipp bacon i mindre bitar, hacka löken och stek tillsammans så allt fått fin färg
Hacka kyckling och bacon. Stek löken tills den är gyllenbrun och tillsätt kycklingen och baconen. Toppa soppan med lite extra stekt bacon och lite persilja så ser det extra proffsigt och gott ut
5 portioner 9pp/portion500g fläskfile150g mager riven ost 12%1pkt bacon5dl milda mat grädde 4%Sätt ugnen på 150graderSkär fläskfilén i bitar Stek till fin färg,Skär bacon i mindre bitar och stek på hög värme fort. 1pkt bacon
Stek löken glansig i en stekpanna och tillsätt baconet. Tycker att det redan är mycket i baconet. Smörstek nu champinjonerna tills dom får en gyllenbrun färg och lägg över baconet och avsluta med potatisen
Vad jag däremot inte kan tänka mig att leva utan är bacon. I synnerhet om baconet är stekt riktigt hårt så att det blir som rökiga och köttiga små chips
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.