Stek bacon krispigt, dela i bitar och fördela i ugnsformen. Det är ju ingen hemlighet att jag älskar att laga mat i ugn, gratänger som man kan förbereda ochsom sen sköter sig själv i ugnen kan vara bland det bästa som finns
Strimla köttet och fräs i riktigt het panna. Salta och peppra och lägg köttet åt sidan. Strimla lök, purjolök, morötteroch hacka vitlöken och skiva champinjonerna
Skiva Chorizooch fläskfile och stek först chorizonoch sedan fläskfilén i fettet från korven. Den här fick jag hemma hos mamma för en massa år sedan och den gick då under namnet ”kreolskanssöndagsgryta” om jag inte minns fel
Jag gjorde i ordning en ”snabb-gryta” med kyckling ochchorizo. Den här grytan blev jättegod, jag älskade den och den var riktigt enkel att göra (så som många grytor)
olja. 600 g högrev i bitar om 2x2 centimeter. 200 g färsk chorizo, i skivor. 2 röda paprikor. 1 dl skivad purjolök. 2 kvistar rosmarin. 2 tomater i mindre bitar. 4 dl passerade tomater
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.