Salt & peppar. Tag sedan baconet och broccolin & lägg i den förgräddade pajskalet, blanda ägg, mjölk, salt & peppar (ej för mycket salt) - häll över, toppa med riven ost
Paj är otroligt gott och enkelt att svänga ihop. Jag förbakar aldrig skalet som det står i många recept för att då får man en godare smak i degen från de övriga råvarorna
baconochbroccolipaj Ingredienser till 1 paj. God bacon och broccolipaj till lunch. Pajer tycker jag är gott att äta till lunch när vi båda är hemma och idag blev det en paj med bacon och broccoli och den blev väldigt god
På en av alla höstens marknader vi besökt sista tiden köpte vi med oss en bit ädelost hem. Den visade sig dock vara alldeles för stark i smaken för att vara god att äta på en bit kex, så därför funderade jag på vad man kunde använda den till istället
En liten touch av Medelhavet ger den klassiska bacon- och broccolipajen ett angenämt lyft. Soltorkade tomater konserverade i olja ligger inte för mig, jag föredrar dem naturella vakuumförpackade
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.