Skär smöret i bitar och blanda ner det. Finfördela smöret med fingrarna till en grynig massa. Blanda ner havredryck eller mjölk och rör ihop till en deg, sluta när du kan kan forma till en deg
Det var något film-overkligt över de där bubblorna. Förra året åt vi Mårten gås - meny på Djuret. -)I år tar vi det lite lugnare och gör anka naturell med österrikiska smaker
Många kramar från Birgitta. Jag har blivitlärd att man skall äta fisk flera gånger i veckan, men man lever inte som man lär utan det blir inte fisk så ofta till middag
Tillsammans med en så där hundratusen andra svenskar ska vi ikväll äta TACOS. Ikväll blir det wraps med kyckling och andra goda tillbehör, allt beror på vad vi har hemma
Många kramar från Birgitta. Det var tummen upp, jag eller vi gillar verkligen grytor perfekt att ta till när fantasin tryter och så bra när det blir så att det räcker hela veckan… grytor blir bara godare när man värmer dem
När fett avlägsnas från en produkt så förloras mycket av den goda smaken. Jag väljer själv att äta helt vegetariskt och då blir det mycket omättat fett från produkter som avokado och nötter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.