Klipp över persilja och servera med kokt potatis eller ris. 1persilja att garnera med. 1Hetta upp en stekpanna med smör och bryn köttet tills det får färg. 1Blanda ner vattnet och låt sjuda under lock på svag värme i 1 ½–2 timmar. 1Rör ihop och låt alltsammans sjuda i några minuter och smaka av med flingsalt
Korv & Rotfruktspanna i krämig sås. Ugnsgratinerad med ananas och ost, bräckt i stekpanna eller i gratäng med potatis och purjolök är några varianter men jag tänkte tipsa er om två nya rätter, bland annat den här som blev väldigt omtyckt här hemma
Smaka av med salt och peppar. Börja och sluta med aubergineskivor. Strö salt över dem och lägg dem i ett durkslag ca 45–60 minuter. Låt moussakan vila ca 5 min innan den bjuds med sallad. 3 st aubergine medelstora 2 tsk salt Köttfärssås
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.