Jag började med att slå in några vitlöksklyftor i folie och lät dem bakas tillsammans med lammet. Jag tog det gröna på salladslöken och strimlade det fint samt blancherade den i några sekunder och kylde ned löken i isvatten
Är sugen på en god gös eller torskfilémed stekta smörslungade kantareller, alternativt riven pepparrot med olivolja ringlad över och en enkel kokt potatis alternativ rösti till det
torsken på metal folie på en bakplåt med vitvin, citronsaft, dill och rikligt. torsk. sin sida och bad mig att utveckla fler matlådor med fisk och skaldjur
Jag har dock inte gjort som en gryta av det hela utan använde samma såsingredienser som i detta recept men gjorde limesåsen separat istället för att hälla den över det stekta köttet, samt att jag tog lite mer sambal i och lite salt och kalvbuljong istället för kalvfond
Bröd som förstås fungerar fint även för alla glutenintolerantaoch de som inte äter mjölkprodukter. Här kan du läsa mer om min typ av mat inne hos Kostdoktorn, där han skriver om den senaste trenden i kostvärlden
Torka av köttet med hushållspapper, salta och peppra runt om. Jag serverade rådjuret med färskpotatis med lite bacon och färsk rödlök samt lättsyrade morötter
Skär små hål in i fläskkarrénochstoppa in vitlöksbitar och ingefärsbitar. Värm en stekpanna med olivolja och bryn fläskkarrén på någon minut på varje sida
Det blev fläskkarré (kan vara något av det bästa som överhuvudtaget går att grilla) och majskolvar från grillen tillsammans medugnsbakademorötteroch en feta- och feferoniröra
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.