grönmögelost. Häll såsen över köttet och tillaga i mitten av ugnen, ca 15 minuter. 5 dl mellangrädde 1 msk idealmjöl grönmögelost grovriven t ex St Agur 1 tsk timjan 1 krm svartpeppar nymald Servera med. 225º Det här behövs till 4 port
Gratängen smakar mums med pasta till. Det här behövs till 4 port. ca 150 g krämig grönmögelost, grovriven t ex St Agur. Häll såsen över köttet och tillaga i mitten av ugnen, ca 15 minuter. Det här behövs till 4 port. ca 150 g krämig grönmögelost, grovriven t ex St Agur
Ta ur timjankvistarna och tillsätt smör. Slå av vattnet och mixa de kokade palsternackorna till puré. Häll i vin, fond, vitpepparkorn och lagerblad i kastrullen och låt reducera tills det är ca 1/3 kvar av vätskan. 200 g grönmögelost, valfri. Kött500 g oxfilé 200 g grönmögelost, valfri 140 g bacon 1 tandpetare 1 krm salt 1 krm svartpeppar
Skär dem i tärningar och lägg ner i såsen tillsammans med tärnad kassler. Blanda crème fraiche, smulad grönmögelost, kycklingfond och ljus redning i en gryta
Går utmärkt att frysa och tina för att exempelvis använda till en sån här gryta. Jag brukar passa på att köpa grönmögelost när det är kort datum och de säljer ut dem
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.