Blanda fetaost och mozzarella med ägg, mjölk och hackade örter. Placera filodegsknytet på en smord ugnsform med skarven nedåt, upprepa proceduren med resterande ostblandning
Ugnsbakad sötpotatis medfetaost, mandel och persilja. Igår bakade jag den medfetaost och rödlök. Sen toppade jag med rostad mandel och persilja vid serveringen
salt & peppar. Toppa grytan medfetaostsalsan och servera med nybakat bröd. Detta kom med inspirationskassen i våras och blivit en riktig favorit hos oss
Skala och riv ingefära och vitlök på ett rivjärn och blanda med sötpotatisen på en plåt. Ta ut den rostade sötpotatisen och smula över fetaost och grovhackad persilja
Låt coscousen svalna innan du blandar den med melon, gurka, persilja och lök i en stor skål. Det var gott, men jag tror nog det blir ännu bättre med en fastare melon så som galia- eller honungsmelon
På med rapsolja, och i med allt annat. Ta fram fetaosten som sedan ska smulas i pastan. Under tiden som det kokar hackar du vitlök, chili, pladpersilja
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.