Börek,. Ta i lite mer äggstanning och gör ett nytt lager med deg, ost, persilja och äggstanning. Vik ut yufkadegen och lägg ett ark i botten och smula över hälften av fetaosten
Blanda fetaost och mozzarella med ägg, mjölk och hackade örter. Placera filodegsknytet på en smord ugnsform med skarven nedåt, upprepa proceduren med resterande ostblandning
Skär osten i tärningar och lägg på en plåt med bakplåtspapper. 300 g fetaost. Baka i ugn i 15 minuter. Lägg upp osten på ett fat och ringla över honung och olja
Dela filodegsarken på mitten och lägg på varandra, pensla med smör mellan varje ark. Lägg fetaosten på mitten och vik filodegen så att den täcker osten
Smördeg på rulleKetchup i i bottenFetaost smulad över ketchupen Oregano strös överRulla ihop och skär i 1,5 cm tjocka bitarTryck till dem lite200 gr i ugnen ca 15 minuterLåt dem svalna på galler Servera till en drink eller lite bubblor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.