Salladmed jordgubbar, tomater, fetaost och avokadoDet är många av sommarens bär och frukter som passar bra till den feta och krämiga fetaosten, och jordgubben är absolut ett av dem
Skär potatisen i bitar och lägg ovanpå, tillsammans med tonfisken ochtomaterna. Jag älskar hur du kan variera den i en oändlighet - du kan ju till ochmed ha den i efterrätter
En salladmed mozzarella, tomat, lök och basilika är både vacker att titta på och väldigt god. Krydda medsalladskryddaoch ringla över citronolja och balsamico
Salladen gjorde jag på kikärter, tomatoch fetaost, som jag blandade med olivolja och balsamvinäger. Blanda tomater, gurka och kikärtor med olivolja och vinäger
Tillsätt kanel och smaka av med salt och peppar - slå dressingen översalladenoch blanda väl. Bland linser med rivet apelsinskal, tärnad tomat, skivad lök och hackad persilja
Blanda den med dressingen. Skölj och strimla purjon. Skölj paprikorna och skär dem i strimlor. 2 tsk italiensk salladskrydda. Dressing1 msk vinäger 1,5 msk vatten 1,5 msk olja 2 tsk italiensk salladskrydda 0,5 dl fint skuren eller mixad persilja, basilika eller annat kryddgrönt salt peppar
Det blev grönsalladmedtomater i klyftor, apelsinbitar och krispiga granatäppelkärnor. Toppa med lite basilikablad, champagnevinäger, olivolja och servera gärna med en härlig paj
Tärna paprika och gurka. Han är en finsmakare som livfullt kan berätta när han käkade en pastarätt med fyra ostar i Schweiz – hur de olika smakerna kompletterade varandra inne i munnen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.