Denna gången fick det bli med purjolök och ädelost. Servera med hårt bröd, gärna med ädelost på. Hacka broccolistammarna, purjolöken och vitlöken i mindre bitar
Blanda vinägretten ochbönsalladen. Bönsalladen passar därför perfekt till dig som äter GI-kost. Bönorna trivs mycket bra tillsammans med avokado, tomat, rödlök och basilika i en enkel citron- och vitlöksvinägrett
Banda alla ingredienser och krydda med flingsalt och svartpeppar. Skär mango och avokado i tärningar. Allra godast blir salladen om du låter den stå ett par timmar innan servering, men vänta då med att tillsätta avokadon eftersom den lätt bli mörk, trist och väldigt kladdig
Till blev det krispiga rösti på sötpotatis ochfeta, med lite peppar och sedan stekta i smör. Jag använde mig av Fontanas nya feta som är smaksatt med vitlök
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.