4 Vinägrett 2 schalottenlökar skal av 1 citron 2 msk färskpressad citronsaft 1 kruka persilja 5 msk olivolja salt svartpeppar Sparris och bacon 500 g grön sparris olja (till sparrisen) 350 g skivat grillbacon Till garnering 100 g parmesanost bladpersilja Lägg till i inköpslistan
Montera burgarna med sötstark senap, barbecuesås, ost, grillbacon och karamelliserad lök. Se till att högrevs- och sidfläskbitarna är halvfrusna när de ska malas, jag fuskade med detta och svor både en och två gånger över hur svårt det var att mala
grillbacon. Pensla sedan med glace. Skala och skiva äpplena och löken tunt och blanda med kålen. Blanda ihop och smaka av med salt, peppar och skuren koriander
Som t ex Scans högrevsfärs, mörad entrecôte och ett tjockare skivat grillbacon, som rätt hanterat bättre klarar den lite tuffare tillagningen över glöd
De produkter jag har provat har alla med undantag för grillbaconet varit alspånsrökta. Jag vet inte om ni uppmärksammat det på samma sätt som jag, men inför varje grillsäsong brukar de komma med nya spännande produkter som är förberedda för att bara slänga på grillen
Börja med att blanda färsen med löken och ägg. Sen så har jag använt grillbacon som är en ny slags bacon som är lite tjockare så dom passar bra att lägga på grillen eller när man vill ha lite matigare bacon i någon maträtt
Smaka av med peppar. 8 skivor grillbacon. Dressing. Vispa ihop äggulor, vinäger och senap. Häll ner olja i en tunn stråle under vispning till en tjock konsistens
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.