Nu börjar fredagen gå över till att bli en helg med lite ledighet. Såhär långt har dagen varit helt underbar med sol, varma vindar och en klarad hemtenta (och tre veckors spänning släppte), så en bättre start på helgen kan jag inte få
Nu börjar fredagen gå över till att bli en helg med lite ledighet. Såhär långt har dagen varit helt underbar med sol, varma vindar och en klarad hemtenta (och tre veckors spänning släppte), så en bättre start på helgen kan jag inte få
Denna bönlasagne är en riktigt proteinbomb med flera olika proteinkällor från bönor och linser. Jag har bland annat använt mig av Risentas ganska nyligen lanserade bönlasagnesplattor som är både ekologiska, 100% klimatkompenserade och de innehåller hela 44 g/100 g protein. 1 paket bönlasagne-plattor från Risenta
Lägg på 6 st bönlasagneplattor som ett jämnt lager över kycklingfärsen. Varva med kycklingfärs, bönlasagneplattor och ostsås 3 varv eller så långt det räcker och toppa med riven mozzarella ost som är mjölkfri. 120 gram bönlasagne – jag använde denna, klick
Bönlasagnen har jag redan hunnit använt och gjort en sjukt god vegetarisk lasagne av, jag visade den på min instastory och ni var många som ville ha receptet så det kommer
Risenta Bönlasagne har vi inte hunnit prova ännu men är väldigt nyfiken på hur det kan smaka. I samarbete med Smakbox ska jag nu presentera innehållet i deras senaste box, Matlag
Tellicherry Black pepper kvarn från Santa Maria, Bönlasagne eko från Risenta, Trekant Eko knäckebröd från Leksands, Bonaqua Citron Lime från Bonaqua, Örtte Detox från Lipton, Loka Crush Ananas från Loka, grön currypasta från Blue Dragon, Durumpasta från De Cecco, Majskakor eko från Friggs, Kondenserad mjölk från Törsleffs, Svenska Kvarngryn Eko från Frebaco kvarn, Plopp Salty Caramel från Cloetta, Salami Chips från GOL, Räfflade paprikachips från Estrella, Lindor Apelsin från Lindt, Alkoholfri öl från Heineken, Asian fond från Bong touch of taste
Men idag har jag planerat att göra en bönlasagne till mig och Björn, lite som den jag tipsa om för ett tag sen i →detta inlägg men idag blir det med tacofärs i och sen har jag halva förpackningen med baconost kvar så den får gå i ostsåsen, mums
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.