Böngrytor av det här slaget är tacksamma i och med att det går att göra mycket på en gång och sedan frysa in i portioner för framtida luncher eller middagar
Tillsätt paprika och låt den fräsa med ytterligare 3-4 minuter. 4 Smaka av böngrytanmed salt och peppar, tillsätt nötter och örtkyddor och servera med ris och bröd (glutenfritt bröd till den som är överkänslig mot gluten)
Italiensk salamimed peppar, Körsbärstomater och Brieost…. Pajen serverades till en blandsallad med balsamicodressing samt en röra på creme fraiche och örter
I min jakt på vegetariska rätter så har jag den här månaden valt att ha vegetariskt som tema på Månadens middagstips, och ett tips som kommit in från Livsnjutarnas gourmetkök kände jag att jag ville testa omedelbums
Förutom vår standard quiche lorraine, som Axel prompt ska ha, så bjöds det också på en paj fylld med brieost, salami och tomater hämtat från bloggen Matplatsen
Det blev en medsalami och fetaost - en schlagerpaj. Rör i hop ingredienserna till pajskalet och tryck ut i en form med avtagbar botten (eller en vanlig pajform)
Och idag bjuds en enkel vegetarisk böngrytamed mycket ummph. I mitt skafferi råder en pedantiska ordning, prydligt uppradade i en specifik ordning står än den ena burken än den andra fylld med innehåll som skulle kunna göra den bäste vegan grön av avund
Låt limabönorna ligga i en skål med mycket vatten över natten. Hacka gullökarna, vitlökarna, sellerin, morötterna och persilja och häll i kastrullen med bönorna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.