Bönburgare. Servera bönburgarna i hamburgerbröden med spenatblad, tomatsalsaochparmesanaioli. Rör i rapsolja under konstant vispning först droppvis sen med en jämn stråle, salta och peppra efter smak
Börja medtomatsalsan så att den får stå och samla ihop smakerna en stund innan det är dags att äta. Vilken fullträff det här blev, jag är så nöjd och glad med hur första veckodagens middag blev
Veganska bönburgaremed chiafrön, tillsammans med matvetesallad. I mitt försök att äta mer vegetarisk mat experimenterade jag för några veckor sedan fram ett riktigt bra recept på bönburgare
Fyll pitabröden med sallad, salsa ochbönburgare. Mixa samman bönor och lök med bakpulver, potatismjöl, spiskummin, salt och peppar i en matberedare eller med hjälp av en stavmixer
Burgaren är en del av mitt quest efter den perfekta bönburgaren. Att nu komma tillbaks, hänga med brorsans fyra år yngre polare, varav ingen har barn, alla har bil och de flesta olika typer av knegarjobb var onekligen en flashback
Tillsätt skivad chorizo och låt den steka med en stund. Tomatsalsa. Skala och finhacka löken. Skala och grovhacka löken och fräs den i en gryta med olja
Fyll pitabröden med sallad, salsa ochbönburgare. Mixa samman bönor och lök med bakpulver, potatismjöl, spiskummin, salt och peppar i en matberedare eller med hjälp av en stavmixer
Bönburgaren kan också penslas med en kryddig glaze så den får en klistrig yta. Servera burgarna med grillade bröd, majonnäs, tomat, saltgurka och eventuellt en skiva ost
Nachos med ost ochtomatsalsa i ett foliepaket på grillen som en liten aptitretare. Och sedan vidare på grillen med tortillas fyllda med tacospett, guacamole, gräddfil, marinerad rödlök och tomater
Salta med flingsalt och peppra. " eller "idag ska vi äta nåt med köttfärs. Tomatsalsa. " och sedan ". Stek lite valfritt kött och servera med hummus och eventuellt några potatisklyftor, samt naturligtvis ett gott bröd
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.