Bönburgare med tomatsalsa och parmesanaioli
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 fpk Zeta Kidneybönor Ekologiska
  • á 380 g
  • 2 vitlöksklyftor
  • rivna
  • 1/2 gul lök
  • hackad
  • 1 ägg
  • 1 tsk oregano
  • 1 tsk salt
  • Nymalen svartpeppar
  • 1/2 dl potatismjöl
  •  
  • Tomatsalsa
  • 3 tomater
  • urgröpta och tärnade
  • 1 kruka basilika
  • plockade blad
  • 2 msk Zeta Kapris
  • små
  • salt
  • Nymalen svartpeppar
  •  
  • Parmesanaioli
  • 3 vitlöksklyftor med skalet kvar
  • 1 äggula
  • 1 msk Zeta Rödvinsvinäger
  • 2 tsk dijonsenap
  • 2 1/2 dl Zeta Rapsolja
  • 1 dl Zeta Parmigiano Reggiano D.O.P. Ekologisk
  • salt
  • Nymalen svartpeppar
  •  
  • Tillbehör
  • 4 skivor surdegsbröd stekt i olivolja

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.