Bönbiffar à la Lindström
Toves kök
Toves kök
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Bönbiffar la Lindström
  • blir ca 12 stycken biffar
  • 200 - 250 g kokta kidneybönor(se här) alternativt 1 tetra eller normalstor plåtburk med konserverade bönor
  • 200 - 250 g kokta vita bönor (se här) alternativt 1 tetra eller normalstor plåtburk med konserverade bönor
  • 1 liten gul lök
  • 1 ½ dl fiberhavregryn
  • ½ dl maizena majsstärkelse
  • 3 krm salt
  • 2 krm grovmalen svartpeppar
  • 1 dl inlagda rödbetor, avrunna
  • ½ dl skivad smörgåsgurka, avrunnen (i originalet används 1 liten saltgurka)
  • 2 msk inlagd kapris, avrunnen
  • 1 msk spad från de inlagda rödbetorna
  • Några matskedar rapsolja till stekning

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.