Efter den lyckade falafelpajen så började tänka på att använda mer bönor och liknande som "pajdeg". Det är perfekt sätt att utesluta rafinerade produkter och ändå äta gott
mycket persiljagul löktomatzuccini (eller gurka - men jag har överproduktion från lotten)paprika+rikligt med pressad citron och olivoljasaltFinhacka grönsaker och blanda med den kokta bulguren
och jag verkar ha en förkärlek för att smaksätta den med apelsin. Enkelt serverad med en god sallad med rödbetor, haricotes vertes och lite fårost i en vinegrette med lite fårost till
Blanda ihop ingredienserna till glacen och pensla lammet med den. Värm bönorna i en kastrull tillsammans med finhackad gul lök, krossade tomater, tomatpure, vinäger, chilipulver, citronskal och hackad persilja
Rör om då och då och smaka av med limesaft, salt och peppar. Salt och peppar. Tillsätt 1 finhackad lök och paprika, chilin, spiskummin och stek under omrörning tills löken har mjuknat och blivit genomskinlig. Tillsätt 3 packet böner, 1 dl vatten, 4-6 vitlöksklyftor, salt, peppar, och låt puttra i 10-15 min
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.