2 msk
dragon i vinäger (bara dragonen)
3 msk dragonvinäger (lagen)
salt och vitpeppar efter smak
3 äggulor 100 g talg
50 g osaltat smör
(alt. bara 150 g smör)
finhackad persilja
Gör så här
För ett tag sen gjorde jag en kall beasås som intresserade många här i bloggen. Jag skrev ut receptet i kommentarsfältet, men för den som sitter och är nyfiken ska jag leverera receptet även i klartext
Cook Time. Vegetariskcaesardressing. Yield. Cook Time. BBQ-sås med vitlök. Servings. Cook Time. Grilladkycklingsallad med ost och majssås, nachochips och
Brantevikssillen är en populär sill och många hittartill bloggen i jakt på ett enkelt recept, byggd påfärdiginläggningssill snarare än att köpa sillfiléer
Så härligt med allt älgkött som just nu finnstillgängligt. Jag hade turen att komma över ett fintinnanlår och valde då att köra en saftigrostbiff med smak av vitlök, rosmarin och senap
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.