Foto ur boken Baka Glutenfritt – matbröd, kakor, tårtor och desserter. Fotograf. Eva Hildén Smith. Dags för lite sommarkänslor – jag delar med mig av ytterligare ett recept ur vår bok BAKA GLUTENFRITT – matbröd, kakor, tårtor & desserter
Sill. Strömming. Ibland säger jag sill. Ibland säger jag strömming. Blir alltid lika förvirrad. I går handlade jag 600 gram strömming hos fiskhandlaren i Höör
Lax i Crock-Pot, en snabb slökokning - två timmar inkl förberedelse. Om laxen blev inkokt eller ångkokt råder det delade meningar om, resultatet blev i alla fall smaskens
Varför gör jag inte den här klassiska franska grönsaksröran oftare. Väldigt enkelt, gott och nyttigt. Dessutom passar den som tillbehör till det mesta, bland annat till födelsedagsmiddagen i lördags då vi åt halloumi- och basilikapanerad kycklingfilé och potatistårta med västerbottenost
Rör ut vetemjölet med lite vatten eller steksky. Blanda alla ingredienserna och låt koka upp. När såsen är i den konsistens du önskar, smaka av och tillsätt eventuellt av med mer gelé, soja eller vinäger
Bilden är lånad av en väninna, Anne-Lie. Här kommer ett gott recept på en mjuk kaka. Har du odlat squash har du inget att tveka om, ut och skörda och gör så här
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.