Jag har gjort en del olika varianter på chokladmousse tidigare - vissa även veganska. Nu när det inte är speceillt lång tid kvar till en ny månad, tänkte jag visa er ett recept som fanns i januari månads nyhetsbrev - vegansk chokladmousse
Ännu en favorit. Har gjort denna mousse ett flertal gånger denna sommar, både som efterrätt till andra samt mellanmål till mig själv (mer ofta det senare alternativet)
bästaveganska carbonaran. Den bästaveganska korvstroganoffen. Jag vill också passa på att tipsa om världens bästa Tuvessonskan som i veckan la upp ett maffigt inlägg om lakto-ovo-vegetarisk och vegansk husmanskost där hon bland annat har med schyssta recept på veganska och en lakto-vegetariska varianter på korvstroganoff
Här kommer ett snabbt tips på chokladmousse – detta är dock inte beräknat som helt LCHF pga bananen men passar er som äter mer Paleo, äter frukt ibland, äter vegansk eller bara vill ha nåt glutenfritt, snabbt och gott utan tillsatt socker
Vi skippar ägg och mejeriprodukter i den här delikata veganskachokladmoussen. Så här gör du. 1. Blanda alla ingredienser utom garneringen och mixa till slät mousse
När Cashew Kitchen-Agnes bjöd mig på dom bästa veganbiffarna som jag har testat förstod jag på en gång att jag behövde skapa något med hennes hemliga ingrediens
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.