Då räcker det att äta lite lättare lunch som en fräsch sallad. Denna goda kycklingsallad med grillad kyckling istället för kycklingfiléer är det otroligt mycket smak på och i kombo med bacon, balsamvinäger och crème fraich med smak av fetaostochsoltorkadetomater säger jag bara ”yummie”
Vi brukar inte använda termometer när vi grillad kycklingfilé utan kör mer på känsla och skär lite i den innan vi tar den från grillen för att vara helt säkra på att den är klar igenom
Brukar ni kolla på YouTube. Det brukar inte jag, men jag har förstått att man kan lära sig både det ena och andra där, och allt kanske inte bara är av godo
Fantastiskt ”billig” (i smartpoints) med tanke på hur godochfräsch denna middag är. Årets första grillning blev gjord i helgen och detta blev resultatet
Blanda oljaochsoja i en skål och pensla kycklingen. Salta och peppra. Dela och kärna ur avokadorna. Gröp ur avokadoköttet med en sked och skär det i grova bitar
Nu kommer den färska majsen i hela landet så den här bloggposten är i det närmaste akut. Grillad majs ska vara lite klibbig i karaktären så jag kör den i sin helhet skalad på grillen
o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. V. i. h. a. r. e. n. ä. l. g. c. f. k. t. s. v. å. d. S. u. b. m. ö. F. p. y. é. ,. z. I. j. D. L. C. H. Ä. G. 4. 1. -. 2. R. x. 7. 0
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.