En enkel ugnsomelett smaksattes med dill och toppades med lax, pepparotscreme och cocktailkapris. Det går att variera smaken med olika kryddor och smaker
En sked spirulina slängde jag i också medan jag ändå höll på. Ninas bästa gröna soppa. Mixa med stavmixer till en lagom jämn konsistens, gärna med lite bitar kvar
Jag gjorde en soppa till lunch med det jag hade i kylskåpet. Jag delade dessa i mindre bitar och fräste dem i smör och olivolja, krydda med salt och svartpeppar
Det är en av mina favoritsoppor och går att svänga ihop på ett kick med bara tre ingredienser. (Ja, vatten o kryddor också förstås) Fyll en termos och ta med den till jobbet eller om du ska ut i höstrusket… Det är så gott, gott, gott…
Servera soppan med bröd. 1philadelphiaost, med örter och vitlök. 14 port Ingredienser 0,5 l morötter, rivna (ca 4 st) 1 purjolök, fint strimlad 1 l vatten 2 hönsbuljongtärningar 200 g philadelphiaost, med örter och vitlök 1 krm svartpeppar, nymalenMorotssoppa – gör så här
Lägg bitarna med snittytan uppåt på en bakpappersklädd plåt eller i bullformar av papper. Pressa ut vätskan ur spenaten och lägg i en skål tillsammans med 1 msk olivolja, salt och peppar och blanda. Pensla med 2,5 msk olivolja
Finhacka löken och fräs den sedan utan att den får färg i en kastrull med lite olivolja. Tillsätt saffran, cayennepeppar och tomatpuré, låt fräsa några sekunder under omrörning och tillsätt sedan vitt vin, Knorr Tomatsoppa med Mascarpone samt de krossade tomaterna
Smält smör i en stekgryta och stek färsen tillsammans med lök och pressad vitlök. Krydda medan du steker med paprikapulver, chilipulver, oregano och tomatpuré
Kommentarer
inger.sanden
Riktigt smarrigt. Gick fort att göra.
Logga in eller Registrera för att kommentera.