4 st
kycklingfiléer 4 skivor parmaskinka 10 st vitlöksklyftor, skalade 1 knippe rosmarin, färsk 1 knippe salvia, färsk 3 st lagerblad 1 dl god olivolja 1 dl god balsamico Rosmarinsalt, efter smak Svartpeppar, efter smak
Vill du ha ett riktigt maffigt recept på en hög och fin tårtbotten. Jag hittade ett recept hos bloggaren Danielle som jag tyckte såg så intressant ut att jag bara måste testa
Skär filén i skivor, stek dem fint gyllenbruna. Salta och peppra , lägg dem i en form. , Vispa ihop mascarpone, grädde, crème fraiche, sambal, mango chutney och buljongtärningar , klicka det sedan över köttet
Igår njöt vi verkligen av livets godaPraliner till kaffet och en av favoriträtterna till middag. Man kan säga att jag intog soffan senare på kvällen med en lätt suck och en mage som stod i fyra hörn
Det bästa LCHF brödet jag någonsin ätit, det tar typ 3 minuter att slänga ihop, och 25 min i ugn. Som många vet, så har jag en (helt underbar) grupp på facebook, som heter Skönaböna
Stek kycklingen i ugn om den inte är färdiggrillad och stek champinjonerna i lite smör/olja i panna. Blanda grädden och kryddan (efter smak) och häll sedan grädden + champinjonerna över den nästan färdiga kycklingen och ställ sedan in i ugnen i 200 grader ca 10 minuter
Min underbara paj, måste säga så själv. Den är oslagbar och otrolig god. Finns flera varianter på den HÄR, annars gjorde jag precis denna LCHF paj med kyckling, fetaost och paprika…
Fräs färsen smulig i en stekpanna med smör. Skala och hacka löken och låt den fräsa med färsen. Tillsätt tomatpuré, chilisås, pressad vitlök, fond, krossade tomater, vatten och oregano, och koka ihop i 15 minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.