Värm mjölken fingervarm, 37°C. Smula ner jästen i en degbunke som rymmer ca 3 liter. Häll över lite av den ljumna degvätskan och rör tills jästen löst sig helt
Idag har jag bakat bullar, det finns några tips på hur man kan göra för att få de på bästa sätt, att man ska använda sig av rumsvarmt smör och inte smält är nog en generationsfråga, min mamma skulle aldrig baka bullar så trots att hon tycker att mina bullar är luftigare än hennes, gamla rutiner är svåra att bryta
De här kanelbullarna är de bästa glutenfria bullar jag någonsin har ätit. Är det verkligen värt det att börja experimentera med helt nya ingredienser som man inte vet vad de är och hur de fungerar
Men de bästa kanelbullarna bakar du med morötter. Nu kanske du inte tror mig. Och det blir INTE sådär nyttigt och tråkigt som man kan tycka att det blir när man försöker fibra till det som är gott
40 - 50 bullar. 1. Ljumma mjölken till ca 37 grader. Smula ner jästen i en degbunke. Häll på mjölken och rör om tills det mesta av jästen har lösts upp
Kommentarer
malenac
Finns absolut inget bättre recept. Spelar ingen roll hur små jag gör dem så blir de saftiga monster haha..?☺
Logga in eller Registrera för att kommentera.